Beste reisvrienden,

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik in mijn reisbureau Bruul Travel te Mechelen de vakantieplannen van onze trouwe klanten mogen uitwerken.
Mijn jarenlange beroepservaring heeft ervoor gezorgd dat ik hen met raad en daad heb mogen bijstaan om hun droomvakantie waar te maken.
Zo heb ik tijdens deze 20 jaar jaarlijks meer dan 600 tevreden klanten mogen begeleiden maar …. tijden veranderen:
de communicatiemiddelen staan niet stil, de commerciële mogelijkheden worden steeds uitgebreider en klanten hebben steeds minder tijd en daarom rijpte het idee om mijn reisbureau verder vanuit de thuisbasis te runnen.

Voortaan zal ik naar jullie toekomen als uw persoonlijke reisadviseur bij u thuis, waar dan ook en wanneer het jullie past.
In tegenstelling tot het vaak onbetrouwbare internet blijf ik jullie een meerwaarde bieden en dit zonder meerkost: persoonlijk contact, betrouwbare gesprekspartner, persoonlijk reisadvies op maat, assistentie vóór tijdens en na de reis zijn onze belangrijkste troeven.
Ik beschik over de nodige licenties van Toerisme Vlaanderen en blijf voor jullie verzekerd bij het Garantiefonds Reizen.

Aarzel dus niet om beroep te doen op mijn professionalisme en contacteer mij rechtstreeks per telefoon, e-mail of via mijn website; ik ben volledig 3-talig Nederlands, Français, English zodat ik u in uw vertrouwde taal kan verder helpen.
Van zodra jullie met mij contact opnemen werk ik met plezier jullie reisplannen uit en zoek ik voor jullie de meest geschikte vakantieformule en dit volgens uw budget.
In mijn “contactcenter” te Mechelen in het Bruul Center kan u steeds terecht voor uitkiezen van brochures of het afhalen van reisdocumenten.

Vanaf 1 januari 2012 ben ik volledig operationeel met mijn nieuw concept en kunnen jullie rekenen op mijn vertrouwde en vakkundige werkwijze als uw peroonlijke Travel Expert bij u thuis.

Tot heel binnenkort !

Hilde Schaekers  

"De Wereld bij u thuis"
Wereldbol